Spectacole de teatru, umor și magie în comuna Cața

0
104
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Mai multe activități culturale, la nivelul Școlii Gimnaziale din comuna Cața, se vor desfășura în cadrul proiectului ”Diversificarea ofertei culturale, prin spectacole de teatru în comuna Cața”- cofinanțat de Consiliul Județean Brașov prin “Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022”. În cadrul proiectului se vor organiza trei spectacole de teatru pentru elevii din ciclul primar și două pentru elevii din ciclul gimnazial. Piesele de teatru vor fi puse în scenă de Teatrul Cult din Făgăraș, iar la finalul reprezentațiilor artistice dedicate elevilor se vor organiza workshop-uri cu copiii participanți. Tot în cadrul acestui proiect, se vor organiza, alte cinci spectacole de umor și magie, pentru elevii școlilor din comuna Cața, care vor fi puse în scenă de actorul Marius Drăguș, cunoscut la nivel național sub numele de scenă MAGITOT, câștigător al premiului de originalitate și de două ori finalist în emisiunea de televiziune transmisă de ProTV – „Românii au talent”.
Spectacolele de teatru se vor desfășura în perioada 30-31 mai, iar spectacolele de umor și magie se vor desfășura în perioada 8-9 iunie.
Proiectul ”Diversificarea ofertei culturale, prin spectacole de teatru în comuna Cața” are ca obiectiv general, promovarea educației și culturii prin implementarea unor activități cultural-educative de activare participativă a copiilor și cadrelor didactice de la nivel local.
Prin derularea acestui proiect autoritatea locală continuă sprijinirea activităților culturale inițiate la nivelul comunei atât de primărie cât și de cadrele didactice și își propune să susțină sustenabilitatea acestora. Proiectul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov

LĂSAȚI UN MESAJ