Spectacole de teatru în comuna Șinca Nouă

0
252
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

După ce a fost semnat un proiect de finanțare prin “Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2023” comuna Șinca Nouă va organiza două spectacole de teatru.
Proiectul ”Spectacole de teatru în comuna Șinca Nouă” are ca obiectiv general promovarea culturii prin implementarea unor activități culturale de activare participativă a tinerilor și adulților de la nivel local și ca obiectiv specific, organizarea a două evenimente cultural artistice.
Activitățile proiectului constau în organizarea unor piese de teatru, respectiv:
– Organizarea unui prim spectacol de teatru , comedia „CUM SE FACE” care are în distribuție pe: Dana Dembinski, Andreea Mateiu, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan. Spectacolul va avea loc duminică, 16 iulie 2023, orele 18:00.
– Organizarea unui al doilea spectacol de teatru, este vorba de piesa de teatru OLD LOVE, interpretată de cunoscuții actori: Constantin (Bebe) Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru și Paula Chirilă, care se va desfășura, duminică, 8 octombrie 2023, de la ora 18:00. Ambele spectacole se vor desfășura în incinta Căminului Cultural din Șinca Nouă.
Accesul este liber pentru toți cei interesați să participe la cele două spectacole.
Prin derularea acestui proiect autoritatea locală continuă sprijinirea activităților culturale inițiate la nivelul comunei atât deprimărie cât și de cadrele didactice și își propune să susțină sustenabilitatea acestora. Proiectul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ