Programul spectacolelor de sărbători de la Victoria şi Ucea

0
61
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Locuitorii Ţării Făgăraşului au parte în aceste zile de multe evenimente artistice prilejuite de sărbătorile de iarnă. Fie că este vorba de tradiţionalele cete de feciori, de grupuri de colindători sau de spectacole artistice, acestea au loc pe întinsul întregii noastre zone.

Nu mai puţin de trei spectacole vor avea loc în zilele următoare în oraşul Victoria şi comuna Ucea. Organizatorul manifestărilor, Victor Hoajă, liderul grupului Armonia, a pus la punct o „distribuţie“ de artişti şi solişti populari din zonă care vor susţine recitaluri pentru iubitorii de muzică populară, dansuri şi obiceiuri populare. Vor cânta Mădălina Grama, Constantin Tudor, Anca Munteanu, Jan Balu, Andreea Florea, grupurile Cetină de Brad şi Armonia. Ansamblul „Făgăraşul“, condus de coregraful Ioan Ionuţ, va susţine un spectacol de dansuri şi jocuri populare. Prezentarea spectacolului va fi făcută de Gheorghe Berian.
Spectacolele vor avea loc după următorul program:

– miercuri, 26 decembrie, ora 19.00, Ucea de Jos;
– vineri, 28 decembrie, ora 19.00, Victoria, Restaurantul Paradis;
– sâmbătă, 29 decembrie, ora 19, Ucea de Sus.


Organizatorii evenimentului au avut sprijinul Primăriei comunei Ucea şi al conducerii Restaurantului Paradis. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ