Spectacol pentru copiii romi

0
43
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Au dansat, au cântat şi au spus poezii. Totul pentru a ajuta copiii de etnie romă din municipiul Făgăraş. În acest sens vineri seara a fost organizat un spectacol de caritate la Casa de Cultură, organizat de către Partida Romilor.

Zeci de făgărăşeni au participat vineri seară la Casa de Cultură la un spectacol de caritate. Iniţiativa a aparţinut Partidei Romilor. Elevii de la Şcolile Generale nr. 3 şi 4 dar şi liceenii de la Colegiul „Aurel Vijoli“ şi Şcoala de Arte şi Meserii au cântat, au dansat şi au spus poezii, totul pentru ajutorarea copiilor de etnie romă din Făgăraş, care au nevoie de ajutor, mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Noi, cei de la Partida Romilor am organizat un spectacol de caritate pentru a veni în sprijinul copiilor de etnie romă din Făgăraş. În acest sens am pus şi un bilet de intrare, modic, însă cu aceşti bani vom cumpăra alimente şi haine pentru copii“, a spus Ionuţ Androne, preşedintele organizaţiei de tineret al Partidei Romilor din Făgăraş. Astfel, în 23 decembrie, zeci de copii de etnie romă din municipiu se vor bucura de venirea lui Moş Crăciun.

(A.R.)

LĂSAȚI UN MESAJ