Spectacol în scop caritabil la Casa de Cultură

2
44
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Un spectacol de excepţie în scop caritabil. Asta au pregătit liceenii din Făgăraş împreună cu trupa artistică a Casei Municipale de Cultură timp de două luni. Scopul acestui spectacol este unul caritabil, beneficiarii fiind copiii din Făgăraş care nu au avut parte de daruri de la Moş Crăciun până acum. Spectacolul va avea loc joi, 16 decembrie, începând cu ora 18.

Liceenii din Făgăraş împreună cu reprezentanţii magazinului „Şcolarul“ şi sprijiniţi de Televiziunea Făgăraş au fost cei care au avut iniţiativa realizării unei campanii de ajutorare a copiilor din oraş care nu au parte de daruri şi bucurii de Crăciun. Astfel, joi, 16 decembrie, toţi făgărăşenii sunt invitaţi să renunţe pentru câteva ore la măşti şi să participe la spectacolul intitulat sugestiv „Hotul de măşti“ începând cu ora 18.

„La capătul a două luni şi jumătate de repetiţii am reuşit să punem în scenă acest spectacol „Hoţul de măşti“, realizat după un scenariu original, cu ajutorul trupei artistice al Casei de Cultură, în sprijinul campaniei „Copiii fără Moş Crăciun“. E o mare bucurie pentru noi. Şi asta pentru că totul a fost realizat de către tinerii talentaţi ai acestei trupe, decoruri, costume, muzică, lumini, absolut totul au fost realizate de către ei. Iar interpretarea şi performanţele lor sperăm să placă publicului“, a spus profesor Codrina Cnghel, coordonatorul spectacolului „Hoţul fără măşti“.

Participarea în număr mare a făgărăşenilor la acest spectacol le va oferi copiilor fără moş Crăciun şansa de a se bucura şi ei de daruri din suflet.

(Iulia GRECU)

2 COMENTARII

  1. Am fost placut surprins, un mix teatru – dance foarte bun pentru nivelul unor amatori fara prea mare experienta ! Cred insa ca spectacolul nu a fost suficient mediatizat, ar fi meritat o sala mai plina !

LĂSAȚI UN MESAJ