Spectacol de excepţie

2
34
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Un spectacol de excepţie – de asta au avut parte făgărăşenii care s-au aflat joi seară, 16 decembrie, la Casa Municipală de Cultură. Timp de o oră, organizatorii Campaniei Copiii fără Moş Crăciun au încercat, prin diverse scenete şi dansuri , să le reaminească făgărăşenilor ce înseamnă să fi om.

Campania „Copiii fără Moş Crăciun“ se apropie de final. Petreceri, competiţii sportive şi expoziţii, toate acestea au fost desfăşurate pe parcusrul a mai multor luni şi organizate de elevii de la liceele din Făgărăş. Ei au fost coordonaţi de profesori şi sprijiniţi de Televiziunea Făgăraş şi magazinul Şcolarul. Joi seară, 16 decembrie, a avut loc cea mai amplă activitate caritabilă de până acum. Este vorba de un spectacol numit sugetiv „Hoţul de Măşti“. Mesajul pe care organizatorii au dorit să-l transmită făgărăşenilor a fost acela că oamenii trebuie să se oprească din cursa pentru bani şi putere şi îşi îndrepte privirea spre cei mai puţini norocoşi.

Spectacolul a durat mai mult de o oră iar spectatorii au avut parte de momente deosebite.

Deşi nu a fost organizat de actori profesionişti, spectatorii au simţit dăruirea elevilor şi a dascălilor iar la final aplauzele au răsunat în toată sala.

(Iulia GRECU)

2 COMENTARII

  1. […] Un spectacol de excepţie – de asta au avut parte făgărăşenii care s-au aflat joi seară, 16 decembrie, la Casa Municipală de Cultură. Timp de o oră, organizatorii campaniei umanitare „Copiii fără Moş Crăciun“ au încercat, prin diverse scenete şi dansuri , să le reaminească făgărăşenilor ce înseamnă să fi om … citeste toata stirea pe tvfagaras.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ