Șosea cu ghinion pentru șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice

0
479
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Șoseaua dintre Hoghiz și Făgăraș s-a dovedit a fi cu ghinion pentru doi șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice atunci când conduceau autoturismele pe un drum public. Astfel, potrivit buletinului de presă publicat de IPJ Brașov:
– ,,La data de 04 ianuarie 2021, în jurul orei 02.55, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism pe DN1S, pe raza localităţii Cuciulata, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,68 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei,,
– ,,Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
În fapt, la data de 03 ianuarie 2021, în jurul orei 17.10, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism pe strada Făgăraşului din localitatea Hoghiz, judeţul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,43 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei,,

LĂSAȚI UN MESAJ