5 COMENTARII

 1. Poate se vor gasi ceva solutii si pentru ,,actionatii in instanta” debransati, care ,,cu nesimtire” refuza sa scoata bani din buzunarele (si asa facute praf) pentru un agent termic inexistent!!!!

 2. Bine zici Mircea. Au umplut orasul cu citatii si chemare in instanta pentru cei care detin centrale proprii si nu platesc prezenta sau nu a tevilor ce trec sau nu prin apartamente. Conform Ordinului rusinos al ANRSC nr.343/2010-care zice ca „beneficiarul plateste” ,chiar daca nu beneficiezi de caldura ecotermica fagarasana, trebuie sa dai bani ca de nu esti rau-platnic si primesti invitatie la Judecatorie. Ce rusineeee! Sa vedem Justitia cum va judeca !

 3. Astia au luat 3 piei de pe oameni ,sustinuti de onor consilierii locali ce au votat pretul la gigacalorie de am luat locul 2 pe tara dupa Constanta ca scumpire !Uite ca in alte orase se poate ,unde consilierii nu au sarit calul la vot ,comparati si va mirati:Fagaras gigacalorie 304 lei 
  Ploiesti 160 lei 
  Zalau 170 lei 
  Brasov 171
  lei
  Cluj 165 lei!
  Consilierii locali fagaraseni au luat-o razna la
  stabilirea prin vot a pretului!
  E scump ,domnnilor e prea scump!!!!!!De ce nu a-ti pus 342 lei la Fagaras sa fim primii pe tara mai mai !!!!!!!

 4. Pentru Gerila : E clar cà trebuie sà scumpeascà gigacaloria , deoarece Guvernul vrea sà stàrpeascà sàràcia din tarà , sà tràiascà numai oameni bogati , cà Sàràntocii fac ” Miorita ” de ràs ! De aceea se scumpeste gigacaloria cu 300 % curentul cu 200 % , alimentele cu 150 % ,… asa o sà creascà nivelul de trai ,…. o sà ajungà ” Miorita ” un paradis pentru milionari si miliardari ,… sàracii , sànt sàraci , cà nu-i ajutà Duhul , … nici nu se pricep la nimic ,. cà dacà i-ar duce capul , ar pleca de acolo ,… logic : cine stà acolo sà munceascà pentru 500 euroi pe lunà salariu ? Numai unul care nu are altà alternativà , cà nu-l duce capul si nu se pricepe la nimic ( un Fraier ) ,… uite asa a ajuns Miorita un cuib de puturosi si incompetenti de oameni incapabili ,… cà dacà ar fi capabili ar pleca undeva , in Norvegia sau Finlanda si ar càstiga 5000 – 6000 euroi / lunar , numai cà pentru asta e nevoie ce ceva cunostinte , si cum acei indivizi sànt tàmàie ( spus in terminologie teologicà ) stau acolo si inghit in sec ,.. totul le este prea scump ,.. normal ,… la 400 – 500 euroi pe lunà , nu poti practic sà tràiesti ,.. adicà vegetezi asa ca porcul in lanul de porumb ( numai mànànci dormi ,… si rabzi de frig ) .

LĂSAȚI UN MESAJ