Sold out la Casa de Cultură pentru spectacolul ”Cu ce vă servesc”!

0
61
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Casei de Cultură Făgăraș anunța că piesa ”Cu ce vă servesc”, care se va juca la Făgăraș, vineri, 26 februarie 2021, ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură, a suscitat un interes deosebit, toate biletele puse în vânzare fiind epuizate.
,,Dorința dumneavoastră de a participa la evenimente culturale nu face decât să ne bucure. În câteva zile s-au epuizat toate biletele puse în vânzare pentru piesa de teatru ”Cu ce vă servesc”! În perioada următoare vom mai organiza evenimente frumoase și vă rugăm să fiți atenți la avizier, pagina noastră de facebook și presa locală. Vă mulțumim frumos pentru că sunteți alături de noi și ne cerem iertare că nu avem locuri pentru toți cei care ați fi dorit să participați la evenimentele noastre!,, este specificat în postare.
Spectacolul are o distribuție de excepție: Maia Morgenstern (clientul), Rodica Mandache (chelnerul) si Chris Simion – Mercurian ( în rolul lui Dumnezeu). Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație – în cheie absurdă – o experiență prin care, la un moment dat, vom trece fiecare dintre noi.
O clientă intră într-o cafenea, nu știe ce să comande și speră ca rezolvarea acestei dileme să vină din partea chelneriței. Chelnerița, o foarte bună vânzătoare, reusește să-și bage clienta în pragul depresiei. Dumnezeu se întâlnește cu amândouă, le servește cea mai simplă lecție de viață și le face nota de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ