Șoferi fără permis de conducere!!

0
31
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

politia_rurala_1_activitatePolițiștii din Făgăraș și din satele învecinate au surprins zilele trecute în trafic mai mulți oameni care conduceau diferite autovehicule fără să dețină permis de conducere. În unele cazuri, șoferii de o zi au condus și sub influența alcoolului, lucru care le-a agravat situația penală.

Legea spune că orice persoană are nevoie de permis de conducere pentru a șofa. Însă, sunt și persoane care consideră că poți conduce fără probleme și fără să respecți legea. Este și cazul a 5 persoane care au condus zilele trecute fără permis pe drumurile din municipiu, până ce au fost opriți și cercetați pentru încălcarea legii.

Unul dintre șoferii prinși în trafic probabil și-a dorit să aibă un dosar penal generos, pentru că acesta nu numai că a condus fără permis, dar se afla și sub influența licorii lui Bachus, iar autoturismul nu era înmatriculat. Așadar, șoferul este acum cercetat pentru 3 infracțiuni.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă și atenționează toți participanți la trafic să respecte legea și să nu mai conducă fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, pentru că sunt un pericol în trafic și pot provoca accidente grave.

LĂSAȚI UN MESAJ