Șoferi din zona Făgărașului, prinși în trafic sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis

0
578
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Duminică, 16 august 2020, în jurul orei 00.00, un bărbat care conducea un autoturism pe raza localității Comana de Jos, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit șoseaua și s-a oprit într-un pârâu. În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără victime. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Tot duminică 16 august 2020, în jurul orei 17.30, polițiști rutieri din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 40 ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Recea, judeţul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub inflența băuturilor alcoolice”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ