”Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze”

0
40
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Proiectul ”Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze” a fost declarat câștigatorul premiului pentru implicare socială la Gala Muntelui, care va avea loc în acest weekend pe pârtia Kalinderu din Bușteni. Premiul va fi ”sărbătorit” cu 4 zile de coborâri cu monoschiurile speciale, pentru toate persoanele cu dizabilități prezente pe pârtiile Clăbucet, Kalinderu și Cheile Grădiștei. Asociația Caiac Smile va fi recompensată, sâmbătă, 26 februarie, pentru al doilea an consecutiv, cu premiul pentru implicare socială, în cadrul celei de-a 7-a ediții a Galei Muntelui, eveniment organizat de Alpin Film Festival, Ski&Outdoor Magazine și Clubul Alpin Român. Distincția este acordată pentru proiectul ”Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze” și va fi urmată de demonstrații de coborâri pe monoschiurile special adaptate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și nu numai.
Asociațiile persoanelor cu dizabilități din regiune sunt invitate să îi încurajeze pe beneficiarii lor să participe la activitățile special concepute pentru ei pe pârtiile unde ajunge Caiac SMile cu acest program. Nu este nevoie de înscriere sau programare pentru încercarea monoschiurilor!
Scopul campaniei este acela de a aduce cât mai multe monoschiuri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, pe minim 10 pârtii din România.
Până în prezent, asociația Caiac Smile a reușit deja să achiziționeze 13 scaune, sponsorizate integral de companii și fundații generoase.
Persoană de contact: Ionuț Stancovici; tel: 0760 291 669; e-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/caiacsmile/; Web: www.caiacsmile.ro

LĂSAȚI UN MESAJ