1 COMENTARIU

  1. vreau sa dau dreptate pietonilor,centrul Fagarasului nu ca este chiar asa de mare,eu as propune ,chia si piste pentru biciclete,si cetatenii din FAGARAS ar tebui sa-si aduca aminte ca mersul pe jos face foarte bine la sanatate,si daca am lasa masina „doi metri” mai incolo,nui ca ne-ar strica foarte mult.

  2. as vrea sa mai ajung ca ar fi foarte bine ca centrul sa-l inchida de tot la traficul masinilor si tota lumea sa se deplaseze pe jos in centrul Fagarasului ca nu sa-r face altceva ca un bine,in primul rand noua insine,si in al doile rand orasului nostru.

  3. Pur si simplu,nu inteleg ce vrea sa spuna edilul sef.Cum poat e sa redea pietonnilor,in speta mamelor cu copii,centrul vechi daca este accesat de tot felul de auto vehicule?Nici introducerea circulatiei in centrul vechi nu are justificare.Mai m ult accesul distruge tot farmecul arhitectural central cu valori ambientale unice pentru Fagaras.Este o greseala,poate dictata de nevoia clientelara care detine spatii comerciale, ca centrul vechi sa fie redat unei circulatii comerciale intense!

LĂSAȚI UN MESAJ