Semnal M nu mai cântă pe 1 decembrie la Făgăraş!

0
55
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.htmlConcertul grupului Semnal M, programat pentru seara zilei de 1 decembrie, nu va mai avea loc. Numărul mic de bilete vândute a dus la anularea concertului. Cu toate acestea, componenţii formaţiei îşi păstrează dorinţa de cânta pe viitor la Făgăraş.

Sărbătorirea Zilei Naţionale la Făgăraş ar fi trebuit să se încheie apoteotic, cu concertul legendarei trupe Semnal M. Clujenii, care întreprind un turneu naţional ce marchează 35 de ani de la înfiinţarea grupului, şi-au programat un concert la Făgăraş, chiar pe ziua de 1 decembrie. Componenţii trupei şi organizatorii concertului sperau la o reeditare a concertelor extraordinare pe care Semnal M le-a susţinut la Făgăraş în anii 70-80. Se pare însă că acele vremuri au trecut. Mai mult, concitadinii noştri s-au cam obişnuit să asiste la spectacole gratuite. Când vine vorba de un spectacol cu bilet de intrare, 15 lei par prea mulţi… La fel s-a întâmplat şi de daat aceasta. În pofida bunei mediatizări a spectacolului şi a strădaniei oraganizatorilor, numărul de bilete vândute a fost mult prea mic pentru a susţine un spectacol în condiţii decente. În consecinţă, concertul Semnal M a fost anulat.

Cu toate acestea, componenţii grupului îşi menţin dorinţa de a susţine un spectacol în oraşul nostru, la o dată care va fi anunţată ulterior. Ultima prezenţă a trupei Semnal M la Făgăraş a fost în seara de Revelion 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ