Sediul Serviciului Public de Evidență a Persoanelor Făgăraș, s-a mutat în Centrul Făgărașului

0
490
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Casa Municipală de Cultură Făgăraș a intrat de ceva timp într-un amplu proces de reabilitare. Primăria Făgăraș a obținut în 2021, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură și a Parcului Regina Maria. În acest sens toate activitățile din imobil au trebuit relocate, inclusiv Serviciul Public de Evidență a Persoanelor Făgăraș, care își desfășura activitatea în incinta Casei Municipale de Cultură Făgăraș.
Prin modernizarea Casei Municipale de Cultură se va reveni la compartimentarea inițială, care va asigura un flux corect pentru evacuarea persoanelor în situații de urgență.
Se vor amenaja spațiile interioare conform activităților culturale specifice cu zonele și anexele aferente: foaier, sală de expoziție, sală de repetiții, sală de coregrafie, sală de conferințe, cabine pentru actori și instrumentiști, cameră de proiecții ș.a. Se vor executa lucrări de reparații la fațadă, reparații locale care nu necesită intervenții majore, se vor curăța tencuielile decorative existente. Se va dota imobilul cu echipamente fixe, mobile și instalații necesare bunei desfășurări a activităților culturale, se va facilita accesul în clădire a persoanelor cu dizabilități.

LĂSAȚI UN MESAJ