8 COMENTARII

 1. sUNT CREDINCIOS ,PAREREA MEU ESTE CA SE EXAGEREAZA CU ATATEA BISERICI IN FAGARAS.
  SUNT ATATEA LIPSURI IN FAGRAS.
  HIAR NU MAI EXISTA GANDIRE IN FAGARAS.

 2. chiar se exagereaza. in romania sunt peste 18.000 de biserici! anul asta s-au inchis f multe spitale din orasele mici, multe scoli din sate, dar culmea, nu ne mai saturam de construit biserici.  

 3. Se exagereaza din toate punctele de vedere cu atatea biserici,am inteles ca toti isi doresc un loc de munca ,dar asta nu inseamna ca trebuie construita ptr fiecare persoana care termina teologia o biserica,de ce nu fac spatii verzi,sa se asfalteze Zona Garii prima oara si ma refer in cartier , e o rusine ce e acolo,a devenit un oras de catedrale, biserici,bisericute,capele…..hai sa ne revenim putin ,suntem credinciosi ,dar sa nu devenim exagerati,nu e nevoie de biserica in zona garii…se va ajunge la  100 locuitori  o biserica….

 4. de mai bine de 10 ani se chinuie sa gate catedrala si astora le arde de o noua biserica? (am uitat, dl Ciocan are nevoie de caramizi sa isi gate casa de langa generala 1, ca de la catedrala nu prea mai poate fura)

 5. Daca nici Fagarasul nu are biserici atunci nu stiu ce oras are. „Biserica” ar trebui sa isi faca simtita prezenta si altfel. De exemplu ar putea sa sprijine , spitalul municipal, sau sa initieze vreo actiune caritabila. 

 6. E bine ! Sper ca sà se construiascà o bisericà modernà , dotatà cu ascensor , incàlzire centralà , sauna , piscinà , un club atràgàtor cu fete frumoase , sexi , sà se bucure si Domnu !

 7. Nesimtiti si popii astia.SUNT MAI RAU CA TIGANII.O SA UMBLE LA CESIT IARASI DUPA BANI.
  SI ESTE SARACIE LUCIE IN FAGARAS.

  ………O SA AJUNGA UN ORAS PLIN DE CARCIUNI SI DE BISERICI.

LĂSAȚI UN MESAJ