Se înmulțesc cazurile de ,,violență în familie,, în zona Făgărașului

0
301
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un nou caz de violență în familie, în zona Făgărașului. După ce în urmă cu câteva zile semnalam două situații prezentate de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, despre două persoane agresate în familie, iată că încă un soț gelos din Țara Făgărașului are emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.
Iată care este comunicatul primit la redacție, de la IPJ Brașov:
,,Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”. În fapt, la data de 04 februarie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Recea, județul Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul geloziei și al unor discuții în contradictoriu, soțul său ar fi agresat-o fizic. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei,,

LĂSAȚI UN MESAJ