Se deschide ștrandul Laguna Albastră!

0
2031
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Soare, căldură, apă, bălăceală – așa arăta o zi perfectă a începutului de vară. Teoretic, practic vremea ne-a cam jucat feste în ultima perioadă. Plouă, plouă și iar plouă dar cu siguranță va veni soarele și pe strada noastră, chiar și pe strada unde este amplasat ștrandul Laguna Albastră.

De aceea reprezentanții complexului sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile iar în acest weekend, porțile ștrandului se deschid pentru toți doritorii.
Bazinele au fost umplute, toboganele curățate și verificate, terenul de sport curățat, frigiderele aprovizionate cu bere și alte băuturi răcoritoare, deci totul este pregătit pentru deschiderea complexului Laguna albastră, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână..Reprezentanții Complexului „Laguna Albastră“ au planuri mari pentru vara aceasta. Făgărășeni, mare atenție, vă așteaptă multe surprize! În total în jur de 1700 de şezlonguri vor avea la dispoziţie reprezentanţii Lagunei pentru toţi cei care vor să petreacă aici. Ştrandul va fi deschis zilnic între orele 8.00 – 23.00.

LĂSAȚI UN MESAJ