Se caută urgent constructor pentru lucrări de extindere a reţelei de canalizare din satele Recea şi Gura Văii

0
1025
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Primăria Recea a lansat un anunț în SICAP, platforma electronică de achiziții publice, prin care caută un constructor care să realizeze în regim de urgenţă lucrări de extindere a reţelei de canalizare din satele Recea şi Gura Văii. Lucrările se vor realiza pe traseul DJ 104A, arteră care face parte din „drumul de sub munte”, ce este modernizat de Consiliul Judeţean Braşov, cu bani europeni.
Conform documentaţiei disponibile pe platforma electronică de achiziţii publice, valoarea lucrărilor la reţeaua de canalizare este estimată la 1.457.512 lei, cu tot cu TVA, iar ofertele sunt aşteptate până în 26 iulie.
În cazul în care, în urma acestei licitaţii va fi semnat un contract de lucrări, constructorul va trebui ca până în toamnă să finalizeze proiectul, astfel, încât să nu fie afectat graficul de lucrări de la DJ 104A.
Conform reprezentanţilor Primăriei Recea, lucrările care fac obiectul contractului scos la licitaţie fac parte dintr-un proiect mai amplu, ce presupune realizarea reţelei de canalizare în satele Recea, Dejani, Gura Văii, Berivoi, Săsciori, Săvăstreni și Iaşi. Pe lângă reţeaua de conducte şi cămine, investiţia mai include şi o staţie de epurare. Intervenţiile se vor face în regim de urgenţă, pentru a lăsa „cale liberă” modernizării „drumului de sub munte”.

Sursa:bzb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ