Se caută „părinți cu contract de muncă“!

0
35
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

manuta copilReprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov au demarat o campanie de angajare de asistenți maternali. Această campanie are loc din cauza deficitului de personal din domeniu. Pentru atestare, cei interesați trebuie să aibă minim 26 de ani și maxim 52 de ani.
Un alt criteriu este să nu aibă copii mai mici de 3 ani în îngrijire, să dispună de spațiu care să acopere necesitățile de odihnă și de educație ale tuturor membrilor și să aibă venituri suficiente pentru a asigura un trai decent întregii familii.
De asemenea, cei care doresc să se înscrie în program trebuie să aibă disponibilitate și posibilitatea de a primi în plasament simultan minim doi copii, să aibă o sănătate foarte bună, și să nu fi suferit condamnări rămase definitive prin hotărâre judecătorească.
Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul Serviciului Alternative Familiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, de pe strada Apullum, nr.3, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00 sau la telefon 0268/474348.

LĂSAȚI UN MESAJ