Şcoala Altfel

0
41
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Au mers la şcoală, la grădiniţă însă în loc de cursuri au avut parte de foarte multe activităţi interesante. Unii au participat la carnaval, alţii au mers la teatru sau în vizită la diferite instituţii şi alţii au făcut chiar curăţenie. Totul în cadrul săptămânii altfel, proiect instituit din acest an în învăţământul românesc.

Parcă niciodată nu le-a plăcut mai mult elevilor la şcoală ca în aceste zile. Nu de alta dar până vineri vor uita de manuale, teste şi catalog. În cadrul „Şcolii altfel“ elevii merg la muzee, la Primărie sau participă la orice fel de activităţi distractive şi care nu implică manuale şi note. La Grădiniţa numărul 6 copiii s-au distrat la carnaval.

În schimb la Colegiul Naţional „Radu Negru“ mai mulţi elevi au participat la un seminar susţinut de medicul Florin Mătrescu.


Alţi elevi au avut ocazia să creeze alături de un profesor din Marea Britanie o piesă de teatru în limba engleză pe care o vor pune în scenă în zilele următoare.

Până vineri, elevii nu mai dau pe la şcoală. Vor avea parte numai de activităţi extraşcolare, dar s-ar putea alege cu absenţe dacă se gândesc să chiulească.

LĂSAȚI UN MESAJ