Şcoala, a doua familie

3
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Munca de dascăl dar şi ocupaţia de elev presupun ca o perioadă mare din viaţă să o petreci la şcoală. De aceea, reprezentanţii Şcolii Generale numărul 2 au organizat un simpozion pe această temă. Dezbaterea a fost completată de un inedit spectacol artistic susţinut de elevii claselor de artă.

Vineri, 6 mai, în sala mică a Casei Municipale de Cultură a avut loc cea de-a două ediţie a simpozionului „Şcoala, a doua familie“. Primii care au dorit să vorbească despre rolul şcolii în familie dar şi despre rolul familiei în şcoală au fost directorul şcolii generale 2 dar şi primarul oraşului.

Spre bucuria părinţilor aflaţi la manifestare, elevii au pregătit şi câteva momente artistice.

Simpozionul organizat de şcoala numărul 2 a devenit unul internaţional deoarece în cadrul acestuia au participat cu lucrări cadre didactice din Italia, Franţa, Suedia şi Moldova.

Organizatorii acestui eveniment doresc ca roadele acestor dezbateri să se reflecte în relaţiile pe care le are familia cu şcoala.

(Iulia GRECU)

3 COMENTARII

  1. da, a2a familie , iti iei batai la scoala mai mult ca in razboi :)) luati exemplul industrialului (CTAV) intri intreg si vii acasa cu topoare , sabii , cutite . Ati uitat cand s-a facut nu stiu ce razie in caminul Colegiului Tehnic Aurel Vijoli si s-au gasit nu stiu cate sabii si arme albe .. deci .. hai acasa, sa iti dau toporu :)) si mai ales este de „rahat” ca ma chinui de vre-o cate-va luni bune sa imi scot diplomele pentru a ma putea angaja(momentan am doar o adeverinta cum ca am absolvit acea scoala care ma ajuta). Super. CA ACASA :)))

  2. ce frumos se vorbeste da in realiate e dezastruu . plecii deacasa si nu stiii dacate mai intorici exact cum ai scris tu iulyus faza cu industrialul . mare dreptate ai :):))

  3. „pleci de acasa si nu stiidaca te mai intorci ” .. „iei batai ca in razboi ” ..daca sunt profesorii cei care va bat as vrea sa stiu si eu de ce , daca sunt ceilalti elevi , e vina voastra : nu uitati ca scoala o faceti voi !! si refuz sa cred ca ca numai aspectul asta exista !! cine a vrut a mai si invatat !! fiecare are alegerea sa !! eu am ales sa invat la scoala si sa nu mabat deloc ! si am reusit ! ca sunt probleme organizative si administrative si ca , cine stie din ce motiv nu se poate retrage o diploma , nu e asa o drama daca ne gindim ca de la scoala mea eu am reusit sa iau diploma fara probleme !
    Felicitari organizatorilor ! si propun celor de sus care vad numai probleme sa organizeze si ei un simpozion cu tama centrata pe aceste probleme pe care le invoca si sa vina cu solutii ! ca sa arunci cu pietre ascuns dupa un nik e usor dar e treaba de lasi , in timp ce organizatorii simpozionului au pus numele , prenumele si fata !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ