SĂTEAN DIN IAȘI, MORT ÎN MUNȚII FĂGĂRAȘ

1
99
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

1 COMENTARIU

 1. Imi cer scuzele de rigoare pentru ca intervin dar vreau sa accentuez faptul ca din acest reportaj nu este adevarat nici macar 20%.
  Din pacate a avut loc aceasta mare tragedie, insa acel barbat nu era cioban,(a avea oi nu inseamna a fi cioban) la ora 13:50 s-a sunat la 112 si elicopterul a aterizat dupa ora 16:00.
  Era constient, cu cca 30 de minute sa ajunga elicopterul i-a spus unuia din frati ca: nu mai ajung astia odata? o sa mor aici pana vin acestia.Aceste au fost printre ultimile cuvinte… Poate daca ajungeau mai repede mai avea o sansa…insa…
  A decedat pe munte, dupa venirea elicoperului.
  Nu a cazut in gol, in rapa cum spun unii.
  Spun aceste lucruri pentru ca am vorbit cu fratii lui si mi-au povestit tot ce s-a intamplat.Am vazut pe telefon ora la care a sunat la 112.
  Cu el au fost 2 persoane care erau chiar fratii lui, care au fost nevoiti, dupa aflarea tragediei, sa coboare muntele pe jos ajung noaptea acasa deoarece cei cu elicopterul l-au luat doar pe cel decedat si fara remuscari le-a spus celor doi sa coboare cu grija muntele.Oare nu puteau sa mai parcurga un drum pentru ai lua si pe ei?Oare nu s-au gandit ca asemenea tragedie putea duce la o alta tragedie din cauza nepasarii lor?
  Va imaginati cum 2 frati, al caror frate a decedat, au trebuit sa coboare muntele in urma tragediei, o parte din drum pe intuneric? Oare asa de nepasatori pot fi unii oameni incat sa nu gaseasca o modalitatea de ai ajuta in acel moment ingrozitor?
  Nu mai am cuvinte.
  Mai bine au luat in elicopter pe acel reporter care nu a fost in stare sa relateze tragicul accident asa cum a fost defapt.
  Ce rost mai au cuvintele mele in acest moment…cand cineva drag a plecat de langa noi…
  As dori macar ca din aceasta tragedie sa inteleaga cineva ceva si sa se ia masuri.
  Dumnezeu sa-l ierte! Nu te vom uita niciodata! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ