„Sărbătoarea pasiunii“

0
40
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Tinerii făgărăşeni de la Clubul Elevilor iubesc teatrul şi sunt adevăraţi actori. Au vrut să şi arate acest lucru, astfel că vineri au organizat un mic spectacol, intitulat „Sărbătoarea pasiunii“. Evenimentul a avut loc la Fundaţia Culturală „Negru Vodă“ şi a strâns foarte mulţi spectatori.

Elevii făgărăşeni de la Secţia Teatru din cadrul Clubului Elevilor au organizat vineri spectacolul „Sărbătoarea Pasiunii“. Au jucat în mai multe scenete şi s-au dovedit a fi adevăraţi actori. Chiar dacă au avut emoţii, elevii s-au descurcat de minune.
Cea care i-a pregătit într-un timp destul de scurt – doar o lună de zile – a fost Marcela Desa, profesoară de teatru la Clubul Elevilor. „Noi serbăm pasiunea de câteva ori pe an. Mulţumim Fundaţiei „Negru Vodă“ că ne găzduieşte şi mulţumesc copiilor. Eu mizez pe pasiunea acestor elevi. Dacă se încurcă frumos este bine, dacă reuşesc este foarte bine. Este o plăcere pentru mine să îmi văd elevii că participă la o activitate atât de plăcută. Este o activitate judeţeană, metodică, iar în cadrul ei au venit şi colegii de la Braşov“, a spus Marcela Desa, profesor de teatru la Clubul Elevilor.
Spectacolul „Sărbătoarea Pasiunii“ s-a dorit să fie un spectacol-atelier la care au colaborat 70 de tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ