Sărbătoarea Mărului la Colegiul „Aurel Vijoli“

0
73
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Mărul, cel mai important fruct al sezonului, a făcut obiectul unei expoziţii. Cei care au ales să scoată în evidenţă calităţile roadelor toamnei într-un mod inedit au fost elevii de la Colegiul Tehnic „Aurel Vijoli“ de la profilul alimentație publică. 10 preparate dulci cu măr au făcut astăzi obiectul expoziției pentru al IX-lea an. Cei care au fost invitați să jurizeze prăjiturile și sucul natural de mere au fost chiar profesorii. Fie că au pregătit prăjitură cu mere, fie tort cu mere, suc de mere, tinerii s-au dovedit a fi bucătari excepţionali. Iar acest lucru au spus-o, cei care au gustat delicatesele de toamnă. Toţi s-au descurcat de minune iar organizatorii promit ca și anul viitor Sărbătoarea Mărului va fi pregătită cu mult suflet și pasiune.

LĂSAȚI UN MESAJ