Sala de sport din incinta Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu”, prinde contur

0
364
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Conform informațiilor transmise de reprezentanții primăriei Făgăraș, lucrările la sala de sport din incinta Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu” sunt în plină desfășurare. Conform constructorului, citat de comunicatul primăriei, în această perioadă se efectuează lucrările de montare a plăcilor de rigips pe o parte a pereților, se lucrează la instalația de încălzire, la instalațiile din grupurile sanitare și la sistemul de ventilație. Totodată, s-a montat tâmplăria de aluminiu și sticla.
Sala de sport are regim de înălțime P+1, partea de la parter este dedicată sportivilor și activităților desfășurate, iar partea de la etaj dedicată spectatorilor, și este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive: baschet, tenis sau volei. Totodată, sala va dispune de o tribună cu 100 de locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public. Aceasta este destinată uzului didactic, dar va putea fi folosită și în timpul vacanțelor, week-end-urilor și pentru activități non-sportive – culturale sau recreative.
Proiectul este realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și are valoarea de 6,96 milioane de lei cu TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ