Sala de sport de la Colegiului Național „Doamna Stanca”, intră în reabilitare

0
726
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut reprezentanții primăriei anunțau depunerea unui proiect de finanțare prin PNRR, de refacerea și reabilitarea clădirilor, corpul C1 și C2” de la Colegiul Național ”Doamna Stanca”, iar după parcurgerea procedurilor în cazul acestui tip de proiecte, a fost semnat contractul de finanțare. Astăzi primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, a anunțat pe platforma de Facebook, semnarea contractului de finanțare:
Am semnat în 31.01.2023 contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea corpului C1 (sala de sport) din incinta Colegiului Național „Doamna Stanca”, parte din proiectul „Reabilitare, modernizarea și dotarea Colegiului Național „Doamna Stanca”, (corp C1, C2), inclusiv creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei”.
Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni la care se adaugă perioada de desfășurare a activităților proiectului.
Proiectul este finanțat din fonduri europene în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență a României Componenta 5- Valul Renovării și are valoarea totală de 6.106.158,43 lei cu TVA.”

LĂSAȚI UN MESAJ