Să fie oare Bigfoot? O filmare cu o creatură ciudată a devenit virală (VIDEO)

0
25
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un nou video, care surprinde o creatură ce duce cu gândul la Bigfoot, a adunat milioane de vizualizări pe youtube.

Filmarea a fost postată de utilizatorul youtube, Beard Card, omul care pretinde că era într-o călătorie cu cortul, împreună cu familia sa, când a observat un animal în pădure şi a decis la îl filmeze. La început, turiştii au crezut că este vorba de un urs brun, dar ceva din trăsăturile creaturii i-a înspăimântat şi i-a determinat să fugă.

„Stăteam acolo de ceva timp. Până la un moment dat am crezut că este un urs, dar când s-a ridicat şi s-a uitat la noi, ne-am dat seama că era un animal mult mai mare”, susţine cel care a realizat filmarea.

Omul susţine că el şi restul persoanelor care au fost martore sunt „convinse că acea creatură nu era un urs”, tocmai din cauza staturii foarte mari. Cu toate acestea, înălţimea animalului nu se poate observa foarte clar în filmare.

Beard Card estimează că animalul pe care l-a văzut este cu 60-90 de centimetri mai mare decât propriul său frate care măsoară 1,83 de metri. Urşii bruni, cea mai des întâlnită specie de urşi din America de Nord şi singura care se găseşte în Utah, acolo unde a fost filmată creatura, măsoară între 1,52 şi 2,13 metri în înălţime.

Urşii bruni nu obişnuiesc să stea ridicaţi în două membre, decât atunci când consideră că se confruntă cu o ameninţare. „Un urs se ridică pe membrele posterioare atunci când doreşte să aibă o vedere mai bună asupra mediului înconjurător şi când doreşte să adulmece mai bine. Nu este o poziţie agresivă, el dorind doar să determine cine sau ce îi stârneşte interesul”, susţin cei de la Virginia Department of Game and Inland Fisheries.

 

LĂSAȚI UN MESAJ