S-au întrecut în engleză

0
259
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Liceeni făgărăşeni au avut marţi, 17 mai ocazia să se întreacă într-un concurs de proiecte în engleză. Imaginaţia şi stâpânirea limbii lui Shakespeare au fost principalele atuuri în obţinerea unui loc pe podium. Concursul a devenit deja o tradiţie pentru Colegiul Naţional „Doamna Stanca“,  organizatorul activităţii.

Timp de câteva ore, elevii de la liceele din Făgăraş şi Victoria şi-au prezentat proiectele realizate de ei. Totul în cadrul concursului de proiecte în limba engleză organizat în fiecare an de Colegiul Naţional „Doamna Stanca“.

„Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ organizează ca în fiecare an un concurs de prezentare de proiecte în limba engleză destinat elevilor de liceu. Aceştia au posibilitatea să prezinte anumite proiecte pe teme de interes general“, a spus Laura Oancea, profesor de limba engleză la Colegiul Naţional  „Doamna Stanca“.

Anul acesta elevii au avut la alegere trei teme pentru a realiza proiectele. Este vorba de „Emigrarea-un nou orizont“, „Puterea transformatoare a artei“ şi „Tradiţii şi obiceiuri în spaţiul anglo-saxon“. Subiectele au fost tratate cu seriozitate de elevii participanţi care au muncit din greu pentru realizarea unui proiect cât mai bun.

La final, cele mai bune lucrări au fost premiate.

(Mihaela BĂRGĂOANU)

LĂSAȚI UN MESAJ