S-a stins din viață un fost profesor de la „Radu Negru”

4
58
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Fosta profesoară de chimie de la Colegiul Național „Radu Negru”, Silvia Lungu, retrasă din activitate în anul 1988, s-a stins din viață sâmbătă, 05. 04. 2014. Profesoara Silvia Lungu a ocupat catedra de chimie la „Radu Negru” timp de 30 de ani, între 1958- 1988. Foştii colegi şi colectivul liceului unde a predat sunt în doliu, iar în semn de respect pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul colegiului făgărășean a fost arborat drapelul negru.
Sincere condoleanţe!
index

4 COMENTARII

  1. VA ADUC LA CUNOSTIINTA, CA DOAMNA PROFESOARA LUNGU, A FOST TITULARA PE POST SI LA COLEGIUL DOAMNA STANCA, CELPUTIN INTRE ANII 1972-1976.

  2. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Prin Dânsa am învăţat să iubesc chimia şi să devin mai apoi ceea ce am fost vreme de 24 de ani:inginer chimist.Excelenta promoţie-1977 a Colegiului Naţional Doamna Stanca, din care am făcut şi eu parte, îi va păstra veşnică amintire.

  3. Dna Profesoara Lungu ne-a invatat chimia la standarde inalte vreme de 2 generatii ( tata si fiu), renumele si calitatea profesionala ii erau recunoscute de profesorii universitari.
    Nu pot uita umanismul domniei sale, facilitatea cu care reusea sa se apropie de tineri si mai ales sa le sadeasca in suflet o morala sanatoasa, in complicatele vremuri ale comunismului.
    Odihniti-va in pace Doamna Profesoara, condoleante familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ