6 COMENTARII

  1. Un asemea control ar trebuie facut cel putin o data pe luna la fiecare fast food si nu numai in fagaras,ci in toata tara,si atunci poate patronii ar respecta normele nu asa cum a facut si aici la saorma…in 2 zile s-a facut curatenie,sa pus faianta….si e ca nou,dar peste cateva zile…..mizerie??carne invechita?si altele…cine verifica…stiti vorba aia….cine fura azi un ou,maine fura un bou….aveti grija de sanatatea voastra!!!

  2. Poate sa fie cea mai frumoasa si cea mai curata saormerie din lume, insa eu nu mai mananc acolo. Imi e scarba de tot ce s-a intamplat. Si-a batut joc de fagaraseni, Floriane sa iti fie rusine.

  3. E trist sa auzi ca-n orasul nostru micutz, patronii astia inconstienti pot imbolnavii oamenii si copii, eu una le-as face inspectie la 3 sapt si sa fiu sincera nici asa n-as avea incredere sa mai cumpar din saormeria asta. Chiar daca e curat daca au fost atat de mizerabili ma gandesc ca si atunci cand le prepara pot fii murdari. Sa le fie mare mare rusine, eu o sa-i ocolesc cu sigurantza.

LĂSAȚI UN MESAJ