S-a deschis Clubul elevilor!

0
49
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


club-elevi-spectA fost zi de sărbătoare la Clubul elevilor din oraşul nostru. Sute de elevi de la toate şcolile din Făgăraş au participat la deschiderea festivă a noului an şcolar. Cu această ocazie tinerii au putut afla care sunt cercurile la care se pot înscrie în acest an şcolar.

Evenimentul a avut loc la Casa Municipală de Cultură. „Am ales să organizăm deschiderea oficială a Clubului Elevilor la Casa Municipală de Cultură. Aici au fost prezentate cadrele didactice, cercurile de la Clubul Elevilor. De asemenea, am pregătit un mic spectacol al elevilor care frecventează cercurile Clubului“, ne-a spus Valeriu Comici, directorul Clubului Elevilor.

club-elevi-panouCei mai entuziasmaţi au fost elevii care vor păşi pentru prima dată în această instituţie. Deja, mulţi dintre ei ştiu care este cercul la care vor participa în timpul liber. „M-am înscris deja şi am ales desenul. Asta pentru că îmi place foarte mult să desenez“, ,,O să mă înscriu la cercul de aeromodele. Mă pasionează machetele de avioane. Am şi acasă mai multe, pe care le-am făcut chiar eu”, „Încă nu m-am hotărât la ce voi merge. Probabil după ce voi vedea prezentarea clubului am să mă decid. Totuşi, am înclinaţii spre dans“, ne-au spus câţiva elevi.
Cei prezenţi au avut ocazia să participe la un spectacol oferit chiar de elevii care frecventează cercurile clubului. Astfel, tinerii făgărăşeni au avut ocazia să-şi demonstreze pregătirea şi talentul la dans modern şi teatru.

Clubul Elevilor din Făgăraş a pregătit pentru elevi 10 cercuri la care ei se pot înscrie. Este vorba de cercurile de educaţie plastică, muzeografie, foto, chimie experimentală, informatică, teatru, electromecanică, aeromodele, instrumente muzicale.
(Mihaela BĂRGĂOANU)

LĂSAȚI UN MESAJ