Revin meciurile de handbal masculin în Sala Colegiului Radu Negru

0
133
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

După o lungă așteptare handbalul masculin făgărășean se întoarce acasă, în sala de sport a Colegiului Național „ Radu Negru”. Sâmbătă, 25.09.2021 începând cu ora 12:00, în cadrul etapei a 2-a a campionatului național „Divizia A”, va avea loc partida dintre CSM Făgăraș și CSM Odorheiul Secuiesc.
Accesul spectatorilor în incinta bazei sportive se face conform legislației în vigoare, astfel: Conform ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, pot participa ca spectatori persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Conform noului protocol medical, minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.
Normele sanitare impuse de către autoritățile statului specifică faptul că, pentru a participa ca spectatori la eveniment, persoanele trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate, certificatul de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani beneficiază de gratuitate la accesul în sala de sport, prețul unui bilet pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani este de 5 lei.
sursa:facebook/csmfagaras

LĂSAȚI UN MESAJ