Reţeta săptămânii

0
37
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

retetaTocăniţă de legume cu pulpe de pui

Ingrediente
6 buc. cartofi, 2 buc. vinete, 2 buc. gogoşari roşii, 6 pulpe de pui inferioare, o legătură de pătrunjel, 1/2 pachet margarină sau unt, sare, piper, vegeta

Preparare
Se spală legumele, se curaţă coaja de la cartofi şi vinete şi se curăţă de seminţe gogoşarii. Într-o tavă, se pune untul sau margarina şi se topeşte la foc mic pe flacăra de la aragaz timp de 1 minut, după care se pun cartofii tăiaţi cubuleţ de mărime medie, se adaugă vinetele şi gogoşarii mărunţite, pătrunjelul tocat, sare, piper, vegeta dupa gust. Pulpele spălate, se crestează, se condimentează cu vegeta apoi se aşează din loc în loc peste legume. Se toarnă o cană cu apă peste tot conţinutul şi se dă la cuptor, la foc potrivit.Mancarea este gata când pulpele sunt rumenite.

Servire
Se serveşte caldă cu gogoşari muraţi.

Durata
1 h30 min

LĂSAȚI UN MESAJ