Reţeta săptămânii

0
30
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

mancareArdei graşi cu sos de roşii

Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1kg roşii, 2 cepe medii, ulei, făină, sare, eventual un ou.

Mod de preparare:

Ardeii se coc sau se prăjesc în ulei. Se sărează şi se lasă la răcit, apoi se curăţă de pieliţă (sau nu). Roşiile se dau prin răzătoare sau se taie cubuleţe. Se pun la fiert până scad. Între timp se taie cepele mărunt şi se prăjesc în ulei iar când sunt puţin rumene se adaugă o lingură de făină. Se mai lasă puţin şi se toarnă sosul de roşii şi ardeii. Se mai ţine pe foc cca 15 min. Se poate drege cu ou.

Menţiuni:
Se serveşte drept garnitură sau simplu cu pâine.

LĂSAȚI UN MESAJ