Reţeta săptămânii

0
23
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

reteta2Chec cu brânză şi cireşe

Ingrediente: 300 gr. făină, 150gr. zahăr, 2 ouă, 1/2 pahar cu ulei, 200gr. brânză dulce, 1 iaurt simplu, 1 praf de copt, o mână de stafide, o mână bună de cireşe, vanilie, un pic de sare

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu praful de copt, apoi se cerne de 2 ori. Într-un vas se amestecă brânza dulce, iaurtul, zahărul, 2 ouă şi uleiul, iar la sfârşit se adaugă stafidele şi făina câte puţin.

Se unge o formă de chec cu unt şi se tapetează cu făina apoi se pune 1/2 din compoziţia de mai sus, se presară cireşele (la care le-am scos sâmburii şi le-am dat puţin prin făină), iar apoi cealaltă 1/2 din compoziţie. Se dă la cuptor 30-40 de min. la 180 grade C.

LĂSAȚI UN MESAJ