Restricțiile de 1 Decembrie, Crăciun și Revelion- Hotărârea CNSU

0
1897
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Anul acesta spunem „La mulţi ani” de Revelion la ora 20:59. Pentru că toate petrecerile trebuie să se încheie la ora 21,00. Asta a decis la sfârșitul săptămânii trecute, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin Hotărârea nr.105 din 19.11.2021. La distracţie pot lua parte doar cei cu certificat verde, dar nu și cei testaţi.
De Ziua României, cel mult 400 de persoane pot participa la evenimentul organizat în Bucureşti, în timp ce în restul țării  pot fi maximum 200 de persoane la evenimente similare.
Accesul la evenimentele de 1 decembrie se va face doar cu certificat verde şi doar pentru persoane vaccinate sau trecute prin boală. Nu înainte de un triaj epidemiologic serios.
În aceeaşi zi, vor putea participa cel mult 300 de persoane la evenimentele care vor avea loc în sediile autorităţilor centrale.
Cât despre petrecerile de Crăciun şi Revelion, acestea pot fi organizate doar până la ora 21.00, cu cel mult o mie de persoane şi 4 mp distanțare între acestea. Acces la petrecerile private şi inclusiv la cele din stradă, vor avea doar persoanele cu certificat verde, trecute prin boală sau vaccinate. Nu şi persoanele testate.
Toate aceste prevederi aprobate în şedinţa CNSU din 11 noiembrie trebuie transpuse într-o Hotărâre de Guvern ca să se şi aplice.
Hotărârea CNSU poate fi consultată AICI

LĂSAȚI UN MESAJ