Restricții de circulație pe strada Uniunii

0
247
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Circulația rutieră va fi restricționată pe strada Uniunii, sensul de mers dinspre strada 13 Decembrie spre strada Negoiu. În acest sens primăria Municipiului Făgăraș informează participanții la trafic, că începând cu data de 09.05.2023, vor începe lucrările de reparare a zonelor degradate pe Strada Uniunii.
Conform comunicatului, este permisă circulația doar pe sensul de mers dinspre Strada Negoiu spre Strada 13 Decembrie.
De asemenea, de pe străzile Dr. Ioan Șenchea, 1 Decembrie 1918 și Strada Parcului se va vira doar la dreapta, pe strada Uniunii.  În cadrul aceleiași restricții, la ieșirile dintre blocurile situate vizavi de Multipol se va putea ieși virând obligatoriu la dreapta.
Această restricție va face ca traficul greu să se desfășoare pe bulevardul Unirii deoarece, de la intersecția străzilor Doamna Stanca cu Octavian Paler, traficul greu va fi direcționat spre central orașului, conform comunicatului.
Lucrările de reparare care vor fi executate în zona restricționată, vor fi următoarele: decopertarea stratului de mixturi asfaltice, execuția săpăturilor și evacuarea pământului excedentar, execuție strat de fundație din ballast, realizare strat din balast stabilizat cu ciment, așternere strat de uzură din mixturi asfaltice. Lucrările de refacere a carosabilului fac parte din contractul cu numărul 55184 încheiat în 09.12.2020 între Municipiul Făgăraș și Asocierea SC EUROPAN PROD SA (Lider)- SC IMPECABIL SRL-SC ROUTE CONCEPT SRL-SC RIA DESIGN CONSULTING SRL. Conform comunicatului primăriei, costurile acestei lucrări vor fi suportate de constructor.

LĂSAȚI UN MESAJ