8 COMENTARII

 1. Dar unde a aparut lista asta? Ca noi am fost si ieri si azi la primarie si au zis ca nu au redactat nimic inca ca sunt in greva….

 2. Unde este lista repartizarilor apartamentelor Anl, nu mi se pare corect ca au primit apartamente/garsoniere tot angajati Primariei Fagaras, sau rudele acestora plecate in strainatate?

 3. Elena si Claudia, voi chiar vreti sa vedeti listele? Va zic eu sigur ca daca vor fi publicate o sa gasiti in aceste liste doar rude ale angajatiilor primariei, a politicienilor Fagaraseni sau a oamenilor cu influenta din oras. Eu personal nu am vazut aceasta lista dar pot sa va spun ca am auzit ca ma aflu undeva pe locul 90…Daca dadeam spaga sigur eram in primii 44. Se pare ca spaga este la putere in tara noastra. Va promit solemn ca dupa ce voi intra in posesia acestei liste voi face personal investigatii sa vedem cum a fost calculat punctajul si daca intradevar din sutele de persoane care au depus cereri, cele 44 meriatu sa primeasca apartamente. Voi face publice toate informatiile stranse.

 4. Cel mai bine pentru Fagaraseni ar fii fost… sau poate ca inca se poate schimba,
  Ca alte persoane din alte localitatii fara sa fie influentate in vre-un mod de „liderii” Fagarasenii sa aleaga cei 44 de beneficiari REALI ale acestor locuinte; sau macar o comisie de genul.

 5. Eu nu am cerere pt. ANL si nici nu ma intereseaza cine a luat si cine nu.D-ZEU m-a ajutat sa am casa mea(pe nume).Dar vreau sa va spun ceva ceea ce nu inteleg eu:De ce se bate atita pe problema ca au luat angajatii din Primarie,au avut puntaj,au avut cerere veche deci au avut dosarul complet!!!!!!Asta este,bravo lor!!!ma bucur pentru ei ca au putut.Sau ca au fost”” pilosi””,sau ca sunt si politisti…etc,etc,dar ei nu sunt tot oameni,nu sunt tot cetateni ai Fagarasului???Asta este.Si plus de asta din ce am auzit si eu NU a luat nimeni care sunt in strainatate pt. ca la dosar s-a cerut adev. de salariu,asa ca….imi pare rau dar de data asta nu va da dreptate.S-a mers pe corect!!!!Va doresc o zi buna si nu mai fiti asa de rautaciosi ca nu este bine…..

 6. de acord cu Mihaela B Eu locuiesc de 3 ani intr-un bloc Anl. Si nu echiar asa de roz cum cred toti. Nu am avut pile la repratitie, dar am avut cerere depusa din 2003 si am primit repartitie in 2007! Daca eram numai pilosi in blocurile ANL cred ca reuseam sa facem racordul la gaz metan, dar de 3 ani stam cu butelia in casa. Oricum e cam greu sa iei anl din strainatate. S-a cerut copie dupa cartea de munca din care sa reiasa locul de munca in fagaras. Si din pacate au fost eliminati multi care ar fi avut nevoie de o locuinta pentru simplu motiv ca lucrau la unitatea militara Cincu, de exemplu. Dar, unde-i lege nu-i tocmeala! Sper ca toti cei de pe lista au avut pilele pe care le-am avut si eu in 2007.

 7. Buna ziua1
  In legatura cu repartizarea apartamentelor ANL v-as ruga sa se faca publica lista cu punctajul.As dori ca lista sa contina criteriile de punctare pentru fiecare pozitie din cele 44 de apartamente.In legatura cu cei respinsi pentru depasire varsta vad ca a-ti aplicat „cerinta legii „dar in ceea ce priveste ancheta sociala cum s-a facut tot comform legii? Daca da carei legi?Astept raspuns- suntem toti cetateni egali.

 8. SUNTEM UN NEAM DE FRICOSI DE PLANGACIOSI SI DE UMILI……HUUUUOOOO…..NOI PLATITORII DE TAXE ….NOI CEI CU FRICA DE DUMNEZEU….NOI CEI CARE MUNCIM CINSTIT SUNTEM CALCATI IN PICIOARE DE NISTE HOTI DE NISTE LASI DE NISTE INCULTI CARE AU PROFITAT DE TATA PATRONUL SAU DE MAMA CARE A STIUT LA VIATA EI CU CINE SA SE CULCE .SUNTEM CONDUSI DE EI…..DE NISTE MICI DUMNEZEI….EI HOTARESC CINE SA AIBE CASA CINE SA AIBA FONDURI CINE SA AIBA DREPTUL SA CUMPERE TROTUARUL DIN FATA BLOCULUI CINE SA CASTIGE LICITATII…..SI UNII DINTRE NOI ….NISTE PROSTI SPUN CA ASA ESTE CORECT.NE MERITAM SOARTA ASTA DE BOI LA JUG. SA-I LASAM IN CONTINUARE SA RADA DE NOI.

LĂSAȚI UN MESAJ