„Reînvie femeia din tine“

0
50
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sute de femei au fost în centrul atenţiei sâmbătă seara. Reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Ţării Făgăraşului au dorit să pună pe un piedestal femeia şi, în cinstea ei, au organizat o petrecere pentru doamne şi domnişoare. Invitaţi speciali au fost Mihaela Tatu şi Gabriel Dorobanţu.

Vedete invitate: Mihaela Tatu şi Gabriel Dorobanţu
Femeile au fost în centrul atenţiei sâmbătă seara. Peste 500 de făgărăşence au petrecut pe cinste la un local din Făgăraş. Au dansat până în zori de zi şi s-au simţit excelent împreună, mai ales că alături de ele s-a aflat şi îndrăgita realizatoare TV Mihaela Tatu. „Mă bucur mult să fiu aici, alături de atâtea femei frumoase şi puternice. Le spuneam că într-o căsătorie nu există un cap al familiei, amândoi soţii trebuie să fie egali, să împartă bucuriile şi necazurile, să fie alături unul de celălalt. Pentru că iar se pune problema care munceşte mai mult. Bărbatul se duce la muncă, aduce banii acasă, însă femeia e cea care stă acasă şi îl aşteaptă, are grijă de copii, face toate treburile gospodăriei. Iar mai nou, are şi viaţă profesională“, a spus Mihaela Tatu.
Femeile prezente la eveniment nu au mai stat pe gânduri şi au ieşit la dans, atunci când pe scenă a urcat îndrăgitul interpret Gabriel Dorobanţu.

Urmează şi alte surprize
Reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Ţării Făgăraşului au fost cei care au pus la cale acest eveniment şi l-au numit, firesc „Reînvie femeia din tine“. „Am avut plăcerea ca în această seară să le avem invitate doar pe doamnele sufletului nostru, care s-au întâlnit cu invitaţi de marcă, Mihaela Tatu şi Gabriel Dorobanţu. Suntem convinşi că evenimentul le-a făcut o adevărată plăcere, ne-am reamintit ce înseamnă femeia de lângă noi şi, în primul rând, doamnele din această seară şi-au reamintit ce înseamnă femeia din ele. Vom continua seria acestor manifestări, cu alte întâlniri de marcă, pentru sufletul dumneavoastră şi sperăm ca de Crăciun să vă oferim o surpriză plăcută“, a spus Adrian Neag, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Ţării Făgăraşului.
Invitaţi la petrecere au fost şi candidaţii USL la Parlamentul României, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.
Aşa cum organizatorii au promis, astfel de acţiuni pentru femei vor mai avea loc şi în perioada următoare. (Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ