Reîncep concertele la CoverClub!

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

După o pauză estivală, în care au abundat concertele în aer liber, odată cu venirea toamnei, „stagiunea“ muzicală se reia la CoverClub. Aşadar, reîncep concertele, dragi iubitori de muzică bună!

Startul va fi dat vineri, 12 octombrie, când pe scena din club va urca grupul Smart Jazz Band din Braşov. Componenţii formaţiei – Ramiro Junger-clape şi vocal, Billy Bontaş- baterie şi Radu Duţu, bas şi vocal – sunt oameni cu vechi state de servicii în domeniul muzical. Ramiro Junger este fost component al trupelor braşovene Conexiuni şi Grup 74. A emigrat în Germania, unde a urmat studii de stomatologie, iar de câţiva ani s-a întors în ţară, unde are câteva cabinete stomatologice, dar şi-a reluat şi activitatea muzicală. Billy Bontaş e cunoscut iubitorilor de jazz de la Festivalul de la Sibiu. A emigrat şi el în Occident, unde cântă în cluburi şi festivaluri de jazz, alături de muzicieni de germani şi austrieci. Acolo a înregistrat şi un album şi piese care se difuzează la radio“, a spus Viorel Morărescu, unul din organizatorii concertului.
De obicei, atunci când se vorbeşte de jazz, mulţi dintre noi avem tendinţa să ne gândim la un grup de negri care cântă dixieland sau un alb care improvizează minute în şir la un saxofon. Dar jazz-ul este mai mult decât atât: „Iubitorii de muzică nu trebuie să se sperie de termenul de jazz. Componenţii trupei cântă un jazz modern şi ritmat, cu influenţe Weather Report, iar Ramiro ne-a sigurat că va interpreta vocal şi unele piese aşa-zis mai comerciale“, a mai spus Morărescu.
Concertul va avealoc vineri, 12 octombrie, de la ora 21.00, iar pentru informaţii şi rezervări puteţi suna la 0721-547225.

LĂSAȚI UN MESAJ