Regulament dezbătut cu specialiști în drepturile omului

0
576
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Primăria Făgăraș a organizat luni 6 martie, dezbaterea publică cu privire la regulamentul privind repartizarea, închirierea, schimbul și administrarea locuințelor din fondul locativ, aparținând domeniului public și privat al municipiului Făgăraș.
Erau așteptați toți făgărășenii, să participe la dezbaterea publică în cadrul căreia se puteau prezenta propuneri, sugestii și amendamente cu privire la regulament. De asemenea erau așteptați și consilierii locali, pentru a veni cu propuneri sau sugestii în vederea realizării unui Regulament corect și legitim. Se evitau astfel discuțiile interminabile din ședințele de Consiliu Local. La dezbaterea publică au fost prezenți doar doi consilieri, Radu Biza- Asociația Partida Romilor și Cosmin Știrbu PSD. De asemenea au fost prezenți și specialiști în drepturile omului, invitați la dezbatere de Asociația Partida Romilor Pro Europa. Este vorba de Romanița Iordache, cercetător de drepturile omului, specializată în tematica egalității și nediscriminării și Cezara Grama, consilier juridic, Asociația Expert Forum.
Regulamentul a fost dezbătut pe capitole, cu amendamente venite din partea specialiștilor și discutate cu reprezentanții primăriei, din care să rezulte un Regulament privind repartizarea, închirierea, schimbul și administrarea locuințelor din fondul locativ, public și privat al municipiului Făgăraș, legitim, nediscriminatoriu și aplicabil nevoilor făgărășenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ