QuantiQ îşi lansează albumul la CoverClub

0
38
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Trupa braşoveană QuantiQ a concertat în premieră la Făgăraş în primăvara acestui an. Fiind vorba de o formaţie nou înfiinţată, concertul nu a atras atenţia prea multor făgărăşeni. Dar cei care au fost prezenţi şi au urmărit evoluţia tinerilor braşoveni au spus că ea a fost una de excepţie. Vineri, 26 octombrie, QuantiQ revin la Făgăraş pentru a-şi lansa primul album intitulat „Umbre de plumb“.

„Am fost în primăvară la concert din curiozitate, nefiind eu organizatorul. Prin modul cum au cântat, băieţii mi-au întrecut aşteptările! Ei cântă un rock progresiv, comparabil ca stil cu Dream Theater sau Pink Floyd. Cum spuneam, mi-au plăcut foarte mult şi de aceea am hotărât să îi aducem şi a doua oară aici, mai ales că acum îşi vor lansa şi primul album, înregistrat în vară. Este cu adevărat prima lansare, cea de la Braşov fiind programată doar luna viitoare!“, ne-a spus Viorel Morărescu, organizatorul evenimentului.


Ca o surpriză, organizatorii şi membrii grupului anunţă că primii 20 de spectatori prezenţi la CoverClub vor primi albumul gratuit. Taxa de intrare va fi de 10 lei.
Concertul va avea loc vineri, 26 octombrie, de la ora 21.00, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la telefon 0721-547225.
Dan CIOCOIU

LĂSAȚI UN MESAJ