Puncte importante pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local a lunii iunie

0
192
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr. 1047 din data de 22 iunie 2022, se convoacă Consiliului Local al Municipiului Făgăraş în şedinţă ordinară pentru data de joi, 30 iunie 2022, ora 18.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraş.
Convocarea consilierilor în ședință ordinară s-a făcut ținând seama de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. La articolul trei al dispoziției este specificat faptul că: ,, Proiectele de hotărâri au avizul consultativ al comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, în baza competenţelor acestora, conform anexei menţionate la art.i.,, Această mențiune arată faptul că toate proiectele de hotărâri au fost discutate în comisiile de specialitate, privind legalitatea acestora, iar în plen se așteaptă doar votarea.
Proiectul ordinii de zi al Şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, convocat pentru data de joi, 30 iunie 2022, orele 18.00, are 41 de proiecte de hotărâri, la care se adaugă punctul diverse si poare fi consultat pe www.primaria-fagaras.ro. Ședința de Consiliu Local poate fi urmărită live, online, pe paginile de facebook: https://www.facebook.com/primariafagarasoficial și https://www.facebook.com/stirifagarastv

LĂSAȚI UN MESAJ