Proiecte de succes în comuna Drăguș. Vezi despre ce este vorba!!

0
54
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

int 1Vizită importantă ieri la Drăguș! Zeci de reprezentanți ai Agenției de Plăți și Dezvoltare Rurală și Pescuit din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au poposit pentru câteva ore în comuna făgărășeană pentru a vedea proiectele implementate aici și pentru a le promova mai departe, ca exemple de bună practică. Ceea ce au găsit aici, în ceea ce privește proiectele i-a încântat pe reprezentanții APDRP și spun că vor reveni și în calitate de turiști în perioada următoare.
Proiectul integrat privind realizarea rețelei de apă- canal, int 2modernizarea căminului cultural, realizarea unui centru social, modernizarea străzilor este doar unul de succes, realizat din fonduri europene la Drăguș. Așadar, primarul comunei împreună cu reprezentanții asociației Gal le-a prezentat musafirilor din cadrul Ministerului Agriculturii proiectele realizate în comună din fonduri europene, dar și planurile pentru viitor.
int 3Vizita reprezentanților APDRP-ului face parte dintr-o campanie națională intitulată „EuroAgricultura“ , o campanie care are ca scop promovarea acelor proiecte care sunt exemple de bună practică.
În Țara Făgărașului, reprezentanții APDRP au mai vizitat un centru int 4de informare turistică, o fermă de creștere a porcilor, dar și plantații și pensiuni turistice.

LĂSAȚI UN MESAJ