Programul spectacolelor de Crăciun din centrul oraşului

1
33
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


 

Crăciunul se apropie iar atmosfera de sărbătoare se simte deja în oraşul nostru. După aprinderea luminilor de pe străzile Făgăraşului, autorităţile locale au pregătit mai multe manifestări care vor avea loc pe scena amplasată în centrul oraşului. Astăzi, elevii Liceului Teologic vor susţine un spectacol începând cu ora 17.00.

 

De astăzi şi până în ajunul Crăciunului, făgărăşenii vor avea parte de o atmosferă de sărbătoare în centrul oraşului. Pe scena amplasată în centrul vechi vor urca în fiecare zi copiii de la grădiniţe, elevii şcolilor, dar şi solişti din Ţara Făgăraşului, pentru a încânta publicul prezenta cu colinde, poezii şi cântece de iarnă.

„Cu bani mai puţini, dar cu o implicare mai mare şi cu dăruire mai multă din partea tinerilor făgărăşeni, pe scenă vor avea loc spectacole în fiecare zi,   cu începere în jurul orei 17.00. Spectacole vor fi susţinute de toate şcolile, liceele din oraş, iar la prânz, chiar de micuţii de la grădiniţe. Spectacolele vor fi completate cu programul artiştilor noştri făgărăşeni. Totul va culmina în noaptea de Revelion când Primăria Municipiului Făgăraş va organiza în centrul oraşului un foc de artificii, iar pe scena din centru va cânta formaţia sibiană „Riff“, a spus Sorin Mănduc, primarul Făgăraşului.

 

Startul îl vor da astăzi (n.r. miercuri, 14 decembrie) elevii Liceului Teologic „Constantin Brâncoveanu“, începând cu ora 17.00. Mâine, 15 decembrie, de la ora 10.00 vor urca pe scenă preşcolarii de la Grădiniţele „Iepuraşul“, „Prichindeii“ şi „Albinuţa“. De la ora 14.00, elevii de la Şcoala Ajutătoare  îşi vor prezenta programul.

Vineri, 16 decembrie, Grupul „Muguraşi făgărăşeni“ şi elevii Colegiului Naţional „Radu Negru“ vor încânta publicul prezent, începând cu ora 18.00. Sâmbătă, de la orele amiezii, vine rândul corurilor bisericilor Penticostale, Baptiste şi Creştine după Evanghelie.

Luni, 19 decembrie, de la ora 17.00, copiii de la centrele de plasament Casa Maria şi cei de la „Floare de Colţ“ vor fi prezenţi pe scenă pentru a le arăta făgărăşenilor ce au pregătit ei în aşteptarea sărbătorilor. În 20 decembrie, de la ora 10.30, pe scena din centrul oraşului vor urca micuţii de la Grădiniţa „Pinocchio“, iar de la ora 17.00, elevii Şcolilor Generale nr. 2 şi 4.

Miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 17, elevii de la Colegiul Naţional „Radu Negru“ vor încânta publicul prezent cu programul pregătit de ei. Joi, 22 decembrie, programul de sărbătoare începe tot de la ora 17.00 cu Trupa de Majorete de la Casa de Cultură, dar şi cu copiii de la Grădiniţa germană şi de la  Clubul elevilor.

În 23 decembrie, de la orele 17.00, sunt aşteptaţi pe scenă colindători dar şi solişti făgărăşeni. În ajunul Crăciunului, de la ora 14.00, va fi susţinut un spectacol de către reprezentaţii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Făgăraş.

În toată această perioadă, copiii se vor putea bucura de căsuţa lui Moş Crăciun, dar şi de animalele care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

(Mihaela BĂRGĂOANU)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ