Programul opririi la Făgăraș, al Trenului Regal de 1 Decembrie

0
578
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

principesa_margareta_si_principele_raduAlteţele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, vor lua parte la călătoria anuală a Trenului Regal de 1 Decembrie, pornind de la Gara Sinaia până la Gara Sibiu. Călătoria va începe în ziua de 30 noiembrie şi se va încheia pe 1 Decembrie.
Călătoria cu Trenul Regal din acest an este dedicată aniversării a 150 de ani de la întemeierea Casei Regale a României și promulgării Constituției din 1866.
În Trenul Regal vor fi prezente Familiile Regale ale Belgiei și Bulgariei. Invitații de onoare ai Custodelui Coroanei vor fi Majestățile Lor Regele Simeon al II-lea și Regina Margarita ai bulgarilor, precum și Alteța Sa Regală Principele Lorenz al Belgiei.
A cincea oprire a trenului regal va avea loc în Gara din Făgăraş, la ora 13.52. Trenul se va opri timp de 30 de minute. Accesul publicului și al presei este liber.
Cu ocazia opririi la Gara din Făgăraş, Familia Regală va vizita, în holul gării, expoziţia de fotografie „Casa Regală a României în imagini”, realizată de artistul fotograf Daniel Angelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ