Programe de cicloturism în centrul României

0
39
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Program individual flexibil
Cu noi puteţi începe vacanţa, indiferent când doriţi, în perioada de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii septembrie . Programul este flexibil şi vă dă posibilitatea să vă alegeţi singur traseul.
Trimiteţi un e-mail la [email protected] şi împreună facem un traseu în funcţie de pregătirea fizică a fiecăruia.

Cel mai bun moment al anului pentru traseele pe bicicletă
Fiecare anotimp are farmecul său propriu. În primăvară, temperatura este agreabilă şi natura este exuberantă. În lunile din timpul verii, vă puteţi bucura de un climat cald continental, dar ar trebui să fiţi conştienţi de faptul că întotdeauna există,  mai ales într-o zonă aproape de munţi, posibilitatea de a face un “duş natural” datorită ploilor repezi de vară. Acestea transformă pădurile în cele mai frumoase nuanţe de verde crud. Experienţa a dovedit, însă,  că cel mai bun timp pentru cicloturism începe la mijlocul lunii mai şi se termină la mijlocul lunii septembrie.

Traseu
Distanţele zilnice sunt concepute într-un mod care vă permite să vă bucuraţi de un peisaj minunat cât mai mult posibil şi pentru ca să aveţi posibilitatea mai multor atracţii extraordinare. Distanţele zilnice sunt în funcţie de locaţiile unde urmează să vă petreceţi noaptea.

Cea mai mare parte a drumurilor din traseu  sunt drumuri liniştite de ţară, în unele locuri sunt drumuri pietruite sau benzi de pădure.  Am căutat să evităm drumurile aglomerate provinciale cât mai mult posibil.
Descrierea detaliată şi harta traseului se predă turistului la startul traseului, lucru care dă posibilitatea de a găsi cu uşurinţă drumul în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ