Program infernal pentru CSM în primele etape

0
45
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


După multe incertitudini, tergiversări şi amânări, haosul din ligile inferioare s-a mai domolit, astfel că oficialii Federaţiei Române de Fotbal au putut stabili în sfârşit componenţa seriilor, atât în Liga a II-a, cât şi în Liga a III-a, dar şi programul jocurilor.

Cu 20 de echipe mai puţin
Faţă de ediţia precedentă însă, au survenit modificări importante, cauzate de retragerile mai multor echipe. Astfel, Liga a II-a va avea la start doar 28 de echipe, repartizate în două serii de câte 14, în timp ce în Liga a III-a, din 96 de echipe, câte au fost în sezonul trecut, au mai rămas doar 76, formându-se tot şase serii, dar cu 13 echipe. CSM Făgăraş, alături de cealaltă reprezentantă a judeţului,Unirea Tărlungeni, va evolua în seria a VI-a.
Echipe din şase judeţe alcătuiesc seria a VI-a
Repartizată în Seria a VI-a, CSM Făgăraş va avea de înfruntat patru echipe din judeţul Prahova (Conpet Ploieşti, CSO Plopeni, Unirea Câmpina, Prahova Tomşani), câte două din Sibiu (FC Cisnădie, Sevişul Şelimbăr) şi Argeş (Girom Albota, SCM Piteşti) şi câte una din Mureş (Avântul Reghin), Dâmboviţa (FCM Târgovişte) şi Covasna (FC Zagon). Având în vedere evoluţia echipelor din sezonul trecut, Unirea Tărlungeni pare cea mai îndreptăţită să aspire la o posibilă promovare. Braşovenii au avut o comportare foarte apreciată şi au încheiat campionatul pe locul III. Tot în zona de vârf a clasamentului s-au situate şi Conpet Ploieşti (locul 4), Girom Albota (4), F.C.Cisnădie (5) sau Avantul Reghin (5). Rămâne de văzut replica pe care o vor da noile promovate – FC Zagon, Unirea Câmpina, SCM Piteşti, Sevişul Şelimbăr, dar şi CSM Făgărăaş.
Examen dificil din prima etapă Încă din prima etapă, elevii pregătiţi de Adrian Hârlab vor înfrunta pe teren propriu un adversar dificil. CSM va da piept cu fosta echipă a făgărăşeanului Silviu Săndei, Conpet Ploieşti, echipă care a cochetat cu promovarea în Liga a II-a. Programul nu se anunţă uşor nici după acest joc, fiindcă urmează două etape în care CSM va juca în deplasare, la Tomşani şi Albota. „Este foarte important să debutăm cu o victorie, fiindcă ne dă un ascendent moral pentru următoarele două partide pe care le susţinem în deplasare“, a declarat antrenorul Adrian Harlab. Derby-ul judeţean cu Unirea Tărlungeni va avea loc în etapa cincea, la Târlungeni, iar din cauza faptului că numărul echipelor este impar, fiecare formaţie va sta o etapă, atât în tur, cât şi în retur, rândul CSM-ului fiind în ultima etapă.
Campionatul începe pe 31 august Numărul redus de echipe a făcut ca startul sezonului să fie amânat cu două săptămâni. Iniţial, data începerii noului sezon era 17 august, însă prima etapa va avea loc pe data de 31 august. Turul Ligii a III-a se va termina pe data de 23 noiembrie, cand e programată ultima etapă. Ziua oficială de disputare a jocurilor este cea de vineri.
Egală cu Corona în ultimul amical
Corona Braşov-CSM Făgăraş 0-0

Ultimul amical susţinut de CSM la sfârşitul săptămânii trecute la Braşov cu proaspăta divizionară B, Corona Braşov, a arătat o creştere de formă a făgărăşenilor. La capătul celor 90 de minute, niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să înscrie, dar cei care şi-au creat mai multe oportunităţi de a înscrie au fost fotbaliştii făgărăşeni. Cele mai bune situaţii de gol au fost irosite de Lup, Roşu şi Vezeteu, în timp ce braşovenii au avut cea mai consistentă ocazie în min.80 prin Popa, care a fost blocat de Harnagea. CSM şi Corona se vor confrunta din nou vineri, 17 august, la Făgăraş, de la ora 10.30.
Corona Braşov: Marc-Martac, Foriko, Damian, Marcăş-Fizeşan,Vlad Munteanu, Stere, Sorin Marin-Marinescu, Coman (prima repriză). Târziu-Mădulărea, Stanciu, Ştefan, Avram-Postolache, Leonte Pasztor, Popa-Ene, Chirciu (repriza doua). Antrenor: Daniel Bona. CSM Făgăraş: Neagu (46 Harnagea)-Sârghi (46 Tufar), Săndoi, Onciu-Băcilă (46 Ciocan), Marşavela (46 Vezeteu),Gall, Ţăruş, Boghez (46 Moţoi)-Colarez (46 Lup), Streza (46 Roşu). Antrenor: Adrian Hârlab. Arbitru: Dragoş Istrate (Bucureşti)

LĂSAȚI UN MESAJ