Prognoza vremii pentru patru săptămâni

0
448
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Temperaturi  medii peste cele normale, pentru această perioadă, în ultima decadă a lunii iunie şi la începutul lunii iulie, potrivit prognozei pe patru săptămâni, publicată marţi, 15.06.2021, de Administraţia Naţională de Meteorologie.
Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021:
Cu excepţia regiunilor vestice şi nord-vestice, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice.
Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a ţării, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.
Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021:
Cu excepţia regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a ţării.
În jumătatea vestică a ţării cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, iar în rest vor fi apropiate de cele nomale pentru această perioadă.
Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021:
Exceptând regiunile sud-estice, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, mai ales în extremitatea de vest a ţării, unde abaterea faţă de
mediile săptămânale va fi mai accentuată. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
Săptămâna 05.07.2021 – 12.07.2021:
Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.
Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

LĂSAȚI UN MESAJ